Završna konferencija projekta enGAGING
Završna konferencija projekta enGAGING

Grad Zadar, u svojstvu projektnog partnera u projektu „enGAGING- Gamification as Applied Growth-Hacking and Incubating method for improving New Ground-Based Skills in Start-uppers and Enterprises“ organizira završnu konferenciju predstavljanja projektnih rezultata koja će se održati u petak, 22. rujna 2017.  Završna konferencija održati će se u prostorijama COIN coworkinga (Put Murvice 16) s početkom u 10:30h.

 

Nositelj projekta je Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, dok uz Agenciju ZADRA NOVA koja je i koordinator međunarodnog konzorcija, u partnerstvu sudjeluje i Grad Zadar, a konzorcij partnera sastoji se od 8 organizacija iz Hrvatske, Bugarske, Slovenije, Ujedinjenog Kraljevstva, Italije i Portugala.

 

Projekt, čija je provedba započela 1. listopada 2015., a trajat će do 30. rujna 2017. godine, za cilj je imao razvoj novih tehnika podučavanja i razvoja poslovanja koje imaju uporište u nekonvencionalnom pristupu temeljenom na elementima strukturiranih igara, kao što su strategija, taktike, ciljevi, pravila, bodovanje, razine i slično koje će se moći replicirati u poslovnim akceleratorima, poslovnim školama, istraživačkim centrima, coworking prostorima, te javnim ustanovama koje djeluju u području potpore poduzetništvu.

 

Na završnoj konferenciji predviđeno je predstavljanje intelektualnih rezultata provedeni tijekom provedbe projekta te prezentacije vezane uz primjenu growth hacking i gemifikacije u različitim sektorima.

 

Vrijednost projekta je 230.597,00 EUR-a, a u cijelosti je financiran iz programa Erasmus+ programa.

Vezane fotografije

Završna konferencija projekta enGAGING Završna konferencija projekta enGAGING