ZadarYouth#challenge u sklopu projekta European Coworking Network
ZadarYouth#challenge u sklopu projekta European Coworking Network
Događanje za mlade od 18-30 godina koji žele realizirati vlastite ideje.

Nakon održanih događanja u Zagrebu i Gran Canariji (Španjolska) u organizaciji partnera, Grad Zadar organizira prvi ZadarYouth#challenge koji će se održati 2. i 3. ožujka 2017. u prostorijama COIN coworkinga. Ovo dvodnevno događanje usmjereno je na mlade od 18-30 godina koji se žele inspirirati i umrežiti kako bi krenuli u pokretanje vlastitih ideja.

ZadarYouth#challenge predstavlja odličan izazov za sve mlade koji su željni rada, dobrih ideja i zanimljive ekipe. U sklopu ZadarYouth#challenge implementirati će se i obrazovni modul „Postani poduzetnik“ kao projektni rezultat Grada Zadra. Cilj modula je poticanje mladih da svoje ideje za potencijalne projekte, proizvode ili usluge pretoče u stvarnost te poticanje samozapošljavanja, poduzetništva mladih, kreativnosti i preuzimanja inicijative.

Obrazovni modul uključuje mini masterclasseve na temu poslovnog razvoja, strategije, komunikacije i pitchinga. Nakon sudjelovanja na mini masterclassovima, timovi će krenuti u razvoj ideje uz podršku mentora na dizajnu poduzetničke ideje kombinirajući 3 hashtaga na temu #PROSTORiJA te se pripremati za "pitch". Pitchevi podrazumijevaju prezentiranje svoje poduzetničke ideje pred žirijem koji odabire pobjedničku ideju.

ZadarYouth#challenge jedna je od aktivnost projekta European Coworking Network kojeg je pokrenula ZADRA NOVA kao koordinator ovog međunarodnog projekat koji okuplja još 6 partnera iz različitih europskih zemalja (Grad Zadar, Impact Hub Zagreb iz Hrvatske, Socialas inovacijas centrs iz Latvije, P-55 Ltd - LOFFICE iz Mađarske, Sociedad de Promocion Economica de Gran Canaria iz Španjolske te Betacowork Collaborative Working iz Belgije). Projekt ima za cilj promovirati koncept coworkinga među mladima kako bi ih se potaknulo na samozapošljavanje i poduzetništvo te je u cijelosti financiran iz programa Erasmus+.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na ZadarYouth#challengu mogu se prijaviti na sljedećem linku: http://bit.ly/ZDchallenge

Vezane fotografije

ZadarYouth#challenge u sklopu projekta European Coworking Network ZadarYouth#challenge u sklopu projekta European Coworking Network