Projekt enGAGING
Projekt enGAGING

U sklopu enGAGING projekta razvijena je multifunkcionalna interaktivna platforma koja podupire donosioce javnih odluka, akceleratore i institucije za osposobljavanje i pojedince za prilagodbu vještina u poslovnom razvoju i obrazovanju poduzetnika. Platforma se sastoji od 3 glavna alata:

  1. Interaktivna knjižnica koje sadrži kolekciju članaka, e-knjiga i akademskih radova na temu gemifikacije, growth hackinga i poduzetništva
  2. Pametni atlas kao interaktivna mapa koja locira relevantne institucije, organizacije i resurse koji se bave inovativnim poduzetništvom, gemifikacijom i growth hackingom
  3. SADx (Skills Adaptation Explorer) kao alat čiji je cilj profiliranje korisnika kroz detaljan upitnik o postojećim vještinama istovremeno prikupljajući podatke i informacije kako na nacionalnim razinama tako i na općoj razini. Na temelju rezultata upitnika, SADx sugerira korisnicima programe kako bi unaprijedili vještine te omogućava pristup općima agregiranim podacima.

Spomenuta platforma u potpunosti je dostupna online na sljedećem linku:  http://app.engaging-project.eu

Projekt enGAGING namijenjen je razvoju novih vještina poslovnih savjetnika, a polazeći od suvremenih trendova i mogućnosti razvoja poslovanja u skladu s razvojem informacijsko komunikacijskih tehnologija. Rezultati projekta će omogućiti razvoj vještina za poslovno savjetovanje baziranih na korištenju marketinških alata growth hackinga. Kombinacijom ovih alata i gamification koncepta projekt ima za cilj razviti nove i suvremene tehnike podučavanja i potpore poduzetnicima. Osim Grada Zadra i Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, projekt okuplja partnere iz Slovenije, Italije, Bugarske, Velike Britanije i Portugala. Vrijednost projekta je 230.597,00 EUR-a a, trajat će do listopada 2017. godine, a u cijelosti je financiran iz programa Erasmus+.

Vezane fotografije

Projekt enGAGING